Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Nytänkande utvecklare och tekniker för framtidens tjänster

Vi söker systemutvecklare som vill vara med forma framtidens operatörslandskap med kommunikations- och molntjänster som går utöver den traditionella operatörsrollen.

Bahnhof är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det avspeglas i de tjänster vi erbjuder. Vi vill revolutionera telekomvärlden och ge användarna större valfrihet, och större makt över sin egen kommunikation. Om du är rätt person tilltalas du av det här.

Du vill riva den kinesiska teknikmuren, och stoppa USA:s ”Cloud Act”. Du vill bygga prestandatjänster där målet är en fri och oberoende kommunikation, utan blockeringar och filter. Du vill gifta ihop nättjänster med molntjänster, automatisera kommunikationen och låta mjukvaran styra tjänsteutvecklingen även för traditionell nätutrustning.

Du är en person som vill vara en del av ett större sammanhang. Du gillar att testa nya idéer och utforska nya områden. Du jobbar gärna i mindre grupper i projektform, enligt arbetsmodellen ”DevOps”, där innovationer och affärsnytta alltid är i fokus.

Din karaktär

Du är nyfiken och gillar att experimentera med nya och gamla grejor. Du har ett lekfullt och kreativt sinnelag, där du gillar att bygga om saker bara för att se om det funkar, även om nåt går sönder ibland. Du bygger saker hellre än pratar om dem.

Din kompetens

Du är en antagligen en Linux-människa som brinner för kod och lösningar i olika former. Du definierar dig själv som kodare men har intresse för nätvärlden. Vi har egentligen bara tre krav:

  1. Du har erfarenhet av minst ett av dessa ord: OPNFV, Neutron, CBRS, Open-contrail/Tungsten Fabric, Daylight, VXLAN, SDN, Calico, SD-Wan, OVS (Open vswitch), Open Compute, Open Stack, AI.
  2. Du vet vem Moxie Marlinspike är (eller googlar upp honom nu).
  3. Du vill alltid veta mer! Du lär dig i forum och andra teknikkanaler.

Din erfarenhet

Om du har formell utbildning spelar mindre roll. Du har i vilket fall säkert lärt dig själv minst lika mycket genom andra kanaler, och du gillar att utveckla saker både på jobbet på och på fritiden.

Du kan vara ung, även i sinnet, eller ha mycket erfarenhet. Om du kan allt på expertnivå är du beredd att kasta allt du lärt dig på tippen, och börja om från början. ”Legacy” ska brinna.

Du är en oförutsägbar blandning, helt enkelt, men känner ändå på dig att du är gjuten för att jobba på Bahnhof!

Placering

Bahnhofs kontor i hela landet: Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Borlänge. Ange i ansökan vilken ort du söker till.

Ansök nu

Ladda upp CV och bilagor. (Du kan välja flera filer samtidigt.)

Alla våra lediga tjänster

Leveranskoordinator – Stockholm

Är du strukturerad, utåtriktad och vill lära dig mer om teknik? Vill du ta plats i ett växande IT-företag och leverera Nordens bästa bredband? Bli del av vårt leveransteam! Bahnhof expanderar kraftigt, och nu söker vi en ny leveranskoordinator som

Läs mer

DC-installationstekniker, Stockholm

Som DC-installatör kommer du göra allt från att installera hårdvara till att hjälpa kunder som har sin utrustning i hallen, köra backuper på maskiner och åtgärda problem som kan uppstå med hård- eller mjukvara. Sök senast 31 juli.

Läs mer