Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Nytänkande utvecklare och tekniker för framtidens tjänster

Vi söker systemutvecklare som vill vara med forma framtidens operatörslandskap med kommunikations- och molntjänster som går utöver den traditionella operatörsrollen.

Bahnhof är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det avspeglas i de tjänster vi erbjuder. Vi vill revolutionera telekomvärlden och ge användarna större valfrihet, och större makt över sin egen kommunikation. Om du är rätt person tilltalas du av det här.

Du vill riva den kinesiska teknikmuren, och stoppa USA:s ”Cloud Act”. Du vill bygga prestandatjänster där målet är en fri och oberoende kommunikation, utan blockeringar och filter. Du vill gifta ihop nättjänster med molntjänster, automatisera kommunikationen och låta mjukvaran styra tjänsteutvecklingen även för traditionell nätutrustning.

Du är en person som vill vara en del av ett större sammanhang. Du gillar att testa nya idéer och utforska nya områden. Du jobbar gärna i mindre grupper i projektform, enligt arbetsmodellen ”DevOps”, där innovationer och affärsnytta alltid är i fokus.

Din karaktär

Du är nyfiken och gillar att experimentera med nya och gamla grejor. Du har ett lekfullt och kreativt sinnelag, där du gillar att bygga om saker bara för att se om det funkar, även om nåt går sönder ibland. Du bygger saker hellre än pratar om dem.

Din kompetens

Du är en antagligen en Linux-människa som brinner för kod och lösningar i olika former. Du definierar dig själv som kodare men har intresse för nätvärlden. Vi har egentligen bara tre krav:

  1. Du har erfarenhet av minst ett av dessa ord: OPNFV, Neutron, CBRS, Open-contrail/Tungsten Fabric, Daylight, VXLAN, SDN, Calico, SD-Wan, OVS (Open vswitch), Open Compute, Open Stack, AI.
  2. Du vet vem Moxie Marlinspike är (eller googlar upp honom nu).
  3. Du vill alltid veta mer! Du lär dig i forum och andra teknikkanaler.

Din erfarenhet

Om du har formell utbildning spelar mindre roll. Du har i vilket fall säkert lärt dig själv minst lika mycket genom andra kanaler, och du gillar att utveckla saker både på jobbet på och på fritiden.

Du kan vara ung, även i sinnet, eller ha mycket erfarenhet. Om du kan allt på expertnivå är du beredd att kasta allt du lärt dig på tippen, och börja om från början. ”Legacy” ska brinna.

Du är en oförutsägbar blandning, helt enkelt, men känner ändå på dig att du är gjuten för att jobba på Bahnhof!

Placering

Bahnhofs kontor i hela landet: Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Borlänge. Ange i ansökan vilken ort du söker till.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Nätverkstekniker – Stockholm

Just nu expanderar Bahnhof kraftigt, och söker därför en nätverkstekniker med en kreativ ådra som kan bidra till vårt nätverksteam. Ansök senast 25 oktober!

Läs mer

Account manager BRF – Göteborg, Malmö

Bahnhof är i en expansiv fas, och BRF-avdelningen letar därför efter en skicklig account manager som vill hänga med på resan! Motiveras du av eget ansvar och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten senast 15 oktober!

Läs mer

Account manager B2B – Stockholm

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig account manager i Stockholm som vill följa med oss på vår resa. Ansök senast 30 september!

Läs mer

SysOps-tekniker – Göteborg, Malmö

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och söker en driven DevOps-tekniker till vår avdelning för managerade tjänster. Ta en unik chans att bli del av ett teknikföretag på stark frammarsch! Ansök senast 30 september.

Läs mer