Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Vi söker Sveriges skarpaste säljare

Vi vänder oss både till dig som är ny i yrket, och dig som har mycket erfarenhet men vill utveckla dina teknik- och affärskunskaper med Sveriges största företag som kundgrupp.

Att vara en del av vårt säljteam innebär mycket eget ansvar. Du planerar själv in kundmöten, skriver egna offerter och tar stora affärer hela vägen till avslut. Om du är rätt person så sporras och inspireras du av att vidareutveckla arbetssätt och komma på nya säljmetoder. Arbetet är krävande, men det ger dig också frihet att själv planera och anpassa din arbetsdag.

Det viktigaste för oss är att du har rätt personlighet. Du är en driven och positiv ”people person”, med personlig mognad och en förmåga att tänka ut nya lösningar. Dessutom är du nyfiken på IT och vill alltid lära dig nya saker.

Ditt arbete kommer utgå ifrån Bahnhofs kontor, men eftersom en stor del av arbetet går ut på att knyta nya kontakter och underhålla befintliga relationer kommer du även åka iväg på en del kundmöten och utflykter.

Arbetsuppgifter

 • Bearbetning av kunder
 • Mötesbokning
 • Presentation
 • Offertarbeten
 • Avtalsskrivning
 • Kundvård

Kunskapskrav

 • God problemlösningsförmåga
 • Genuint teknikintresse
 • Initiativförmåga och framåtanda
 • Hög social kompetens
 • Förmåga att upprätta och bibehålla relationer
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Lön

Fast grundlön + provisionsbaserad ersättning.

Placering

Bahnhofs kontor i hela landet: Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Borlänge. Ange i ansökan vilken ort du söker till.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Dyktig B2B-selger i Oslo

Nå gjennomfører vi en langsiktig satsing i Norge. Derfor søker vi etter en dyktig selger som vil være med å bygge opp vår norske kundebase fra start. Send et kort personlig brev og din CV på e-post til jobb@bahnhof.net senest 9. juni!

Läs mer

Account manager B2B – Stockholm

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig account manager i Stockholm som vill följa med oss på vår resa. Ansök senast 2 juni!

Läs mer

Bahnhofs delårsrapport Q3 2021

Det tredje kvartalet 2021 i sammanfattning Omsättning: 407,0 Mkr (367,2 Mkr)Resultat före avskrivningar (EBITDA): 62,3 Mkr (55,6 Mkr)Rörelseresultat (EBIT): 48,2 Mkr (42,2 Mkr)Resultat efter skatt: 38,7 Mkr (33,6 Mkr)Resultatet efter skatt per aktie: 0,36 SEK (0,31 SEK)Nettomarginal: 11,8%  (11,5%) Läs fullständig rapport som PDF.

Läs mer